Beweegredenen

DroogEen rondje fietsen rondom de Kraaijenbergse Plassen in een woord: droog.

Nederland als militaire cybertopperWanneer op hoog niveau met grote stelligheid iets wordt beweerd waar ook een hoogleraar ‘cyber warfare’ geen beeld bij heeft, dan is er iets anders aan de hand.

De prijs van een eiBoeren hebben geen vertrouwen meer in de overheid. Ze staan daarin niet alleen. Ook burgers en buitenlui verwachten weinig tot niets meer van een regering die andere belangen lijkt te dienen.

RabobankGoed stuk van Follow the Money over rol van de Rabobank in de krankzinnige schaalvergroting die de boeren is opgedrongen.

Anna Kiesenhofer fietst iedereen voorbijDit vind ik nou geweldig!

AfzienDe aloude wielerterm 'afzien' wetenschappelijk benaderd. Artikel uit Cycling Weekly van 16 september 2021 met een interview met Anna Kiesenhofer.

Kwijtschelding voor wie?Gisteren mocht bankiers- en multinationalvriend Jeroen Dijsselbloem in Buitenhof pleiten voor kwijtschelding van belastingschuld voor alle bedrijven.


Bestuurlijke vernieuwingHet bezoek van Jorritsma aan de Tweede Kamer was een openbaring. Ze liet schaamteloos de bestuurscultuur zien waarin Rutte is grootgebracht.


Financieel terrorismeDe ING heeft de aanbesteding gewonnen en is weer huisbankier van het Rijk.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 17