Beweegredenen

Schönberg remixStukje huisvlijt.

De prijs van een eiBoeren hebben geen vertrouwen meer in de overheid. Ze staan daarin niet alleen. Ook burgers en buitenlui verwachten weinig tot niets meer van een regering die andere belangen lijkt te dienen.

RabobankGoed stuk van Follow the Money over rol van de Rabobank in de krankzinnige schaalvergroting die de boeren is opgedrongen.

AfzienDe aloude wielerterm 'afzien' wetenschappelijk benaderd. Artikel uit Cycling Weekly van 16 september 2021 met een interview met Anna Kiesenhofer.

Kwijtschelding voor wie?Gisteren mocht bankiers- en multinationalvriend Jeroen Dijsselbloem in Buitenhof pleiten voor kwijtschelding van belastingschuld voor alle bedrijven.


Bestuurlijke vernieuwingHet bezoek van Jorritsma aan de Tweede Kamer was een openbaring. Ze liet schaamteloos de bestuurscultuur zien waarin Rutte is grootgebracht.


Financieel terrorismeDe ING heeft de aanbesteding gewonnen en is weer huisbankier van het Rijk.

Another GhostbikeWe had yet another ceremony to dedicate a ghostbike in our neighbouring city yesterday.

Nieuw bandje voor Lood de KlootVandaag even een nieuw bandje gelegd op de fiets van Lodi, beter bekend als rapper Lood de Kloot.

LuchtmachtdagenAls je in Cuijk woont, ligt Volkel op een bomworp afstand. En dat zul je horen ook.

Onze stoere jongensDe afgeblazen verhuizing van onze mariniers heeft ook een positieve kant. Onze stoere jongens blijken gewoon een soort Dad's Army.

Na 50 jaar herenigd met je fietsIn 1960 begon de toen 16-jarige Ken Orpe uit Derby, Engeland in zijn eerste baan. Zijn idool was wielrenner Tommy Simpson, zijn droom was een racefiets van de Engelse fabrikant Mercian.

De ondoordachte strijd tegen fietsdiefstalTweeëneenhalf jaar geleden kon ik een kleine maar bekende fietsenwinkel aan de Willemsweg in Nijmegen overnemen. Sindsdien ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

Nederland als militaire cybertopperWanneer op hoog niveau met grote stelligheid iets wordt beweerd waar ook een hoogleraar ‘cyber warfare’ geen beeld bij heeft, dan is er iets anders aan de hand.

Als ik kippenboer wasVolkskrant 22 februari 2017 - Brief van de dag.

Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16